Brams leventje

Saturday, August 19, 2006

Zomervakantie 2006


Op 1 juli gingen we op vakantie naar Frankrijk. We gingen naar le Duer een heel klein plaatsje in Bretagne. We hadden daar een huisje gehuurd. Aan het eind van onze straat was de baai van Morbihan. Als het vloed was kon je daar lekker zwemmen, maar het eb was dan was er alleen maar blubber en dat was leuk. Je kon er ook mooie schelpen vinden.
We hebben veel gezwommen, want het was lekker weer. We hebben ook veel rond gereden en de omgeving bekeken. We eindigden dan bij de Atlantische Oceaan om te zwemmen.

We zijn nog in een kasteel geweest. Het kasteel van Suscinio. Hier zie je het kasteel
We hebben nog hele lekkere pizza's gegeten, die we haalden bij de pizza bus. Je ziet geen frietkramen in Bretagne, maar wel pizza kramen.
Bij ons huisje was ook een vogelgebied, waar we soms doorheen wandelden.
Verder hebben we nog lekker in de tuin rondgehangen, want Jasper was de tweede week een beetje in puin gevallen. We hebben ook Olaf nog gezien, maar daar schrijf ik morgen een stukje over.

2 Comments:

  • Het was een leuke vakantie en we hebben lekker gezwommen en genoten van het bezig zijn met elkaar vind je niet. Ik vond het in Bretagne aan de baai erg mooi en de Atlantische zee was mooi helder

    By Blogger Lin's ding, at 11:50 AM  

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Lin's ding, at 11:50 AM  

Post a Comment

<< Home