Brams leventje

Tuesday, April 28, 2009

finale schoolvoetbal van zeeuwsvlaanderen





Woensdag 22 april
Moesten we voetballen op het dorp Kloosterzande. Middags fietsten we naar het voetbalveld. We gingen nog even oefenen en om half twee moesten we de eerste wedstrijd spelen ,tegen een school de nobelhorst uit Hulst. We verloren met 1-0 helaas. De tweede wedstrijd tegen antonius uit Axel hadden we gewonnen met 2-1. Ik had een blessure want ik zat tussen twee kinderen en de bal. Toen ik moest wisselen kregen de andere een hoekschop. Een jongen uit onze klas maakte een hands bal. Penalty voor de andere: hij zat er in helaas. De derde wedstrijd tegen de inglozeberge uit Sint Jansteen. 1-0 gewonnen. Yes. Als antonius nou wint van ingelozeberge zij wij door naar oost soep burg. En dat doen ze met 1-0. we gaan uit ons dak we zijn door. We zijn de beste van zeeuws-vlaanderen yes. we moeten nu naar oostsoepburg. als we daar winnen zijn we zeelands kampioen.

5 Comments:

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger Brams leventje, at 9:29 AM  

  • He Bram....sorry hoor, er ging bij het eerste comment wat mis..oeps...net als bij jou en dat voetballen. Zo erg was dat niet he, jou "blessure"...zo over.
    Maaaar...ik vind het super knap van jullie dat jullie door zijn naar Oost Souburg. Niets met Soep, dat vinden de mensen daar vast niet leuk, bandiet! Zet hem op hoor de 22ste!

    By Blogger Lin's ding, at 9:31 AM  

  • goed zo!



    wouter\nans

    By Anonymous wouter, at 10:18 AM  

  • ole, ole, ole, ole, they are the champions, they are the champions, ole, ole, ole, ole!!!
    jaaaaaaa, gooooaaaallll!!!!
    sorry, leef te veel mee....
    Goed gedaan jochie!!!
    knuf
    t.n.

    By Blogger Roosnans, at 1:56 PM  

  • joeeeeeeeeeehoooooooeeeeeeeeee mijn broertje is voetbalkampioen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dit is XXXXtra super vet!!~~
    x

    By Anonymous Eline, at 1:44 AM  

Post a Comment

<< Home